PIZZERIA/GRILLROOM MARIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria/Grillroom Maria. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 22:21 Het is niet meer de kwaliteit van een tijd geleden. Vlees van doner was koud en het deeg er om heen was erg taai.
2 dec 2022 om 0:45 Wauw zit er een nieuwe eigenaar op de zaak? Wat zag dit er allemaal goed uit en wat mega lekker. De kip was heerlijk gekruid en de knoflooksaus was ook erg lekker. De schotel mega goed verzorgd en ook erg lekker. Goed verzorgd!!
30 nov 2022 om 18:23 Het eten was heerlijk kreeg een nieuw menu
30 nov 2022 om 16:09 Pizza's Shoarma waren erg vet door de hoeveelheid kaas, waardoor 2 personen eindigden met een zere buik. De quatro stagioni was goed! Shoarmaschotel was wel erg karig voor die 15 euro. Bezorging was mooi op tijd.
29 nov 2022 om 21:01 Pizza’s waren erg lekker, maar toch wat afgekoeld. 10 minuten voor bezorg tijdstip werden we gebeld dat het 20 minuten langer zou duren (netjes). Het duurde uiteindelijk 40 minuten langer, maar daar kregen we wel een fles cola ter compensatie voor.
29 nov 2022 om 19:31 Eten was erg lekker! Bezorger uitermate vriendelijk. Er werd nog even gebeld met de vraag of het goed was dat we het eten iets later kregen, omdat ze dan 2 ritten konden combineren. Dus ook zo duurzaam mogelijk bezig. Klasse!
28 nov 2022 om 10:09 Lekker eten en bezorgd op gevraagd tijdstip. Prima zo
27 nov 2022 om 15:21 Eten is heerlijk van Maria, zorg aan besteed.
27 nov 2022 om 8:47 Wij hebben besteld vanaf een dichtbijgelegen vakantiepark. Onze afhaaltijd hadden wij op zo snel mogelijk gezet, dit bleek achteraf langer dan een uur te zijn. Bij het afhalen, gingen ze er direct mee aan de slag, zo fijn. Heerlijk gegeten!
27 nov 2022 om 7:49 Goed voor elkaar
26 nov 2022 om 22:54 Goed voor elkaar weer..heerlijke pizza’s
14 nov 2022 om 5:39 Heerlijk gegeten.