PIZZERIA/GRILLROOM MARIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria/Grillroom Maria. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 19:48 Super goede pizza’s zeker voor herhaling vatbaar
18 feb 2024 om 19:51 Het was weer prima
18 feb 2024 om 11:41 Wachten duurde heel lang een ze waren de roomsaus vergeten
13 feb 2024 om 20:51 Koude bestelling gekregen en de bestelling was niet compleet. Gebeld met het bedrijf en ik kreeg een erg arrogante medewerkster te spreken.
11 feb 2024 om 21:55 Snelle bezorging en lekker eten precies goede porties
4 feb 2024 om 21:08 Het duurde lang voordat de bestelling kwam. Toen ik toch maar belde bleek dat er erg veel bestellingen tegelijk waren binnengekomen. Voorstelbaar dat het dan langer duurt. Het was wel heel lekker en we kregen een fles wijn vanwege het wachten. Top!
4 feb 2024 om 20:53 Eten was goed bezorging duurt wel even wij zijn wat gewend
4 feb 2024 om 20:00 Geen idee hoe het smaakt, we wachten al twee uur en hebben nog niks geen eten gehad
4 feb 2024 om 11:37 Grote porties, super kwaliteit, warm bij aankomst.
2 feb 2024 om 7:56 Goede service, heel warm bij aflevering ondanks afstand. Vriendelijk personeel.
29 jan 2024 om 0:08 Geen deeg beschikbaar voor een pizza nog nooit eerder meegemaakt 1ste en de laatse bestelling daar.
28 jan 2024 om 22:31 Lahmacun en shoarma erg goed. Salade van appel en komkommer iets minder. Wel vers, maar weinig verrassend. Dressing leek wel pure mayonaise. Snelle bezorging