PIZZERIA/GRILLROOM MARIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2060 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria/Grillroom Maria. Meer weten? Ontdek meer

19 mrt 2023 om 18:15 Goed voor mekaar!
19 mrt 2023 om 15:24 Eten was goed, de bezorger was er 25 minuten eerder dan verwacht.
11 mrt 2023 om 22:17 Snelle service, heerlijk eten en super meegedacht!
11 mrt 2023 om 18:13 heerlijk gegeten en de groentemix was super vers
10 mrt 2023 om 22:37 De eerste keer bestelden we een kapsalon en toen waren de patatjes heerlijk knapperig. Dus heel enthousiast weer besteld maar nu was de patat slap en het shoarmavlees zwart.
8 mrt 2023 om 21:49 De pizza was heerlijk. Alleen jammer dat er champignons op zaten. Bonnen goed lezen is wel belangrijk ivm 1 blikje drinken teweinig. Maar wel betaald.
4 mrt 2023 om 20:10 We hadden besteld, het zou 30-55 minuten duren. Toen we keken naar de tijd, gaf hij aan dat hij elk moment kon komen (na 40 minuten). Toen werden we gebeld, dat het nog 20 minuten duurde.. het duurde al met al heel lang voordat het bezorgd werd.
4 mrt 2023 om 10:06 We hadden een poos niks besteld maar de smaak van de kapsalon ( shoarma) is er erg op voor uit gegaan hij was heerlijk !!
1 mrt 2023 om 21:02 Duurde oorspronkelijk al 43 minuten alvorens de beste bestelling zou worden gebracht, ff 47 minuten extra wachten maar alsnog wel lekker gegeten. Hopelijk maken ze het bij een volgende bestelling recht zetten, vast wel
28 feb 2023 om 21:34 Eten was lekker jammer dat het wat aan de koude kant was. En de bezorger heeft de opmerking niet goed gelezen stond op het verkeerde adres.
28 feb 2023 om 20:48 Ik had 2 pizza’s besteld rond 18 uur, vervolgens werd ik om 19:30 gebeld dat de bezorger het adres niet kon vinden, vervolgens stond deze 10 min verder op. Pizza’s koud en doos doordrenkt met vet. Er was niet gereageerd voor een passende oplossing.
26 feb 2023 om 20:58 Het wachten op de bestelling, 75 minuten, was het wel waard. Voor een bezorging van het eten was het goed verzorgd en was heerlijk. Een prima maaltijd om het weekend af te sluiten!