PIZZERIA/GRILLROOM MARIA

PIZZERIA/GRILLROOM MARIA Lekker en snel, dan weet je het wel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1857 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria/Grillroom Maria. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 5:33 Wij hadden 1 pizza te weinig. Gebeld en ze zouden de pizza brengen. Wij wachten maar nooit gebracht. Er is zelfs nog gebeld van het restaurant dat de pizza eraan kwam. Het eten was verder lekker en prima in orde.
18 mei 2022 om 23:32 Het was verrukkelijk, en qua hoeveelheid meer dan nodig
15 mei 2022 om 20:11 het eten wat wij besteld hebben was op tijd en lekker warm
15 mei 2022 om 19:33 Goed voor elkaar hoor Prima eten
15 mei 2022 om 8:48 Top restaurant, lekker eten en zeker niet te weinig
12 mei 2022 om 20:20 Salade was niet vers patat zat te veel kruiden op
10 mei 2022 om 20:58 Eten was lekker ,Smaakte goed. Voor de kids hadden we een doosje met patat en kipnuggets €9 normaal zat er dan nog een verassing in maar zat niets in dus vonden we dit vrij prijzig voor eat we kregen!
9 mei 2022 om 14:15 Goede service, goed voor elkaar. Snel geleverd.
8 mei 2022 om 20:30 Lekker eten. Presentje erbij erg attent
6 mei 2022 om 8:45 Goede kwaliteit, goed gevulde salades, heerlijk eten. Wij zijn en blijven fan!
5 mei 2022 om 22:20 Eten is lekker en vers, zeker voor herhaling vatbaar. Bezorger reed belachelijk hard op het weggetje waaraan we wonen, daarop aangesproken, excuses aanvaard.
5 mei 2022 om 19:41 We waren met 10 personen,hadden verschillende gerechten, maar alles was super lekker. Mochten we weer naar slagharen komen gaan we zeer zeker weer hier bestellen